„Kalėdų miestelis“

Sausio 7 dieną Vaikų dienos centro vaikai lankėsi Gotlybiškiuose – Violetos Simonavičienės stebuklingame Kalėdų miestelyje.

Išsipildė vaikų svajonė pakeliauti po fantastišką ir paslaptingą Kalėdų miestą, kuriame mažuose blizgančiuose nameliuose gyvena nykštukai, pakuojantys dovanėles vaikams, Kalėdų senelis, besnūduriuojantis supamojoje kėdėje. Šiame mieste yra įsikūrusi ir

mokykla, bankas, kepyklėlė, bažnyčia, stotis, slidininkų namas. Kitais metais, mums pažadėjo, jog galėsim džiaugtis ir slidinėjimo trasa. Namų šeimininkė papasakojo, kaip jos kolekcijoje atsirado pirmieji keramikiniai nameliai. Vienas kvartalas skirtas amerikiečiams – nameliai atkeliavo net iš Floridos. Didžiulius ir labai prabangius namus šiais metais padovanojo jos vaikai – čia gyvena visa Simonavičių šeima. Pasakiškame mieste važinėja traukinukas, vaikai smagiai čiuožia ledu, o vakare sužimba namai įvairiomis spalvomis ir skamba nuostabi Kalėdų giesmė. „Kokios gi Kalėdos be dovanų?“ – šypsodamasi klausė Violeta vaišindama vaikus saldainiais.

Skolingi nelikome – nuo šiol Kalėdų miestelyje išdidžiai stovi, nors ir mažas, bet jaukus namelis iš Plokščių, kuris džiugins ir kitų lankytojų širdis.

Grįžome į mokyklą kupini neišdildomų įspūdžių su viltimi dar kartą sugrįžti į Kalėdų miestelį.

Nėra šioje galerijoje vaizdai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *