Įspūdžiai iš šventės „Vasara su knyga“

Gražų ir saulėtą Birželio 1-osios rytą aktyviausi Plokščių mokyklos daugiafunkcio centro Vaikų dienos centro ir bibliotekos skaitytojai išvyko į Kauno apskrities viešąją biblioteką, kur vyko renginys „Vasara su knyga: nuo saulėtekio iki saulėlydžio“, skirtas Bibliotekų metams ir  Vaikų gynimo dienai paminėti.

Nuoširdų ačiū tariame plokštietei Rimantei Tamoliūnienei, kurios dėka  buvom pakviesti į šį renginį.  Ji suorganizavo ekskursija po biblioteką: apžiūrėjome knygų fondus, parodas, skaityklą, bibliotekos muziejų, kuriame sudėti daiktai buvo naudojami prieš daugelį metų bibliotekose, iš septinto aukšto stebėjome Kauno miesto vaizdą.

Mažajame Ąžuolyne vaikai dalyvavo įvairiuose atrakcionuose ir žaidimuose, Knygų mainytuvėse. Didžiausią įspūdį paliko piešiniai ant veido, lankstėme origamius, kreidelėmis marginome ant grindinio nupieštą drugelį, gėrėjomis skrajojančiais muilo burbulais, vėjo gainiojamais aitvarais. Tikriausiai niekada Lukas ir Jolita nepamirš pirmojo savo interviu radijo stočiai Extra FM. Dalyvavome knygų namelio atidaryme, klausėmės Rebekos Unos knygos „Atjunk“ skaitymo, stebėjome šokių centro „In Beat” lindyhopo šokėjų ir Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų orkestro koncertą . Linksmi ir pilni įspūdžių bei dovanų, grįžome namo.

Vaikai ir vadovės  dėkoja direktorei N. Bitinienei  už suteiktą galimybę dalyvauti šventėje.

« 1 4 »

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *