Svečiuose Lietuvos Šaškių Federacijos (LŠF) teisėjų tarybos pirmininkas, Marijampolės Žaidimų Sporto mokyklos treneris, Marijampolės Šaškių klubo „Sūduva“ treneris Jonas Navickas

Praėjusią savaitę Vaikų dienos centre prasidėjo tradicinis šaškių turnyras. Tačiau šiemetinis  šaškių turnyro startas vaikams buvo ypatingas.  Į turnyro  atidarymą atvyko Lietuvos Šaškių Federacijos teisėjų tarybos pirmininkas, Marijampolės Žaidimų Sporto mokyklos ir Šaškių klubo „Sūduva“ treneris  Jonas Navickas.  Svečias vaikams pasakojo apie savo kelią į šaškių pasaulį, atsakė į vaikams rūpimus klausimus ir „išdalijo“ daugybę patarimų.

Renginio kulminacija tapo trenerio du kartus sužaistas simultanas prie 15 lentų ir teisėjavimas Dienos centro šaškių turnyro pirmame ture. Pirmame ture savo jėgas išbandė net  44 centrą lankantys vaikai.

Mokyklos daugiafunkcio centro bendruomenė ir ypatingai Dienos centro vaikai dėkoja garbiam svečiui J. Navickui už kartu praleistą nuostabią popietę  prie šaškių lentų.  Nuoširdžiai dėkojame ir mūsų bičiuliams UAB  „Apto IT“  (Marijampolė)  bei Lietuvos šaškių federacijai ir jos viceprezidentei Romai Šidlauskienei, talkininkavusiems  organizuojant mūsų mažo miestelio vaikų susitikimą su Lietuvos  šaškių pasaulio vienu didžiausių autoritetų – teisėjų tarybos pirmininku Jonu Navicku.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *