Mieli svečiai Vaikų dienos centre

Mokslo metams besibaigiant, Vaikų dienos centro vaikai sulaukė svečių – UAB „APTO IT“ atstovų. Džiaugiamės,  kad ši įmonė jau antrus metus su mumis  bendradarbiauja ir yra  centre organizuojamo vaikų  „Legolendo“  konkurso  idėjos autoriai ir konkurso dalyvių darbų vertintojai bei apdovanojimų steigėjai.  Šiais metais firma vaikams  pasiūlė temą „Mano draugas – išmanusis ateivis“, pasiūlytos kūrybinių darbų temos autorius –  pats įmonės direktorius Dalius Brokevičius. Šventėje dalyvavę firmos atstovai Irmantas Pricevičius ir Tomas Medelis  pristatydami pasiūlytą

temą akcentavo, kad kūrybingas žmogus yra ateities žmogus. Jų teigimu, svarbu, kad vaikai svajotų apie nerealius dalykus, kurie neretai tampa realiais, kurtų tokias idėjas, kurios dar nebuvo sugalvotos ir įgyvendintos.

„APTO IT“ skelbiamo naujo konkurso vaikai pradeda laukti vos tik pasibaigus įvykusio konkurso darbų vertinimui. Vaikai  ištisus metus planuoja, svajoja, stebi, ieško naujų idėjų. Net du mėnesius vaikai kuria savo darbus iš lego kaladėlių, darbus fotografuoja ir aprašo. Taip atsirado ir šių metų darbai –

naujieji  draugai (išmanieji ateiviai) – Beimaksas, Varliaveidis, Robonigas, Satan ir Sade, Bugis, Keturkojis, Benosis, Antinukas Spalvočiukas, Robrotas, Robozoidų šeimyna, Moksliukas, Spyruoklinis, Dinas, 9MAX, Išminčius, Smalsutis, Norikas, Skarpis, Džiaumotojas, Mergaitė Vėžliukė ir dar daug kitų su įdomiomis ir neįtikėtinomis istorijomis.

Džiaugiamės, kad mūsų konkurso rėmėjai visada pastebi kiekvieno vaiko darbą, apie kiekvieną darbą papasakoja jo vertinimo istoriją, visi vaikai gauna

dovanas.  Šiemet daugiausiai laikų (vertinimas vyksta internetinėje programoje) sulaukė Luko Sabecko darbas „Elektroninis ateivis pagalbininkas „ACTIBOT“, antra vieta atiteko Justės Klimavičiūtės darbui „ Fuzija“, trečia vieta – Giedriaus Barkausko darbui „ Enforceris“. Komandinių darbų grupėje daugiausiai taškų pelnė Emilijos Mikuckytės ir Austėjos Kasparavičiūtės darbas „Žalianosis“. Atskirais prizais buvo apdovanoti Saulius Pijus Nikolaitis, Barbora Masaitytė, Danielius Murauskas ir Deimantė Kundrotaitė.

Didžiausia staigmena buvo,  kad mūsų partneriai savo iniciatyva plečia mūsų rėmėjų ratą.  „APTO IT“ pakvietė prie Vaikų dienos centro rėmėjų prisijungti optikos saloną „Fielmann“ . Šiemet penkiems vaikams atiteko optikos salono „Fielmann“ dovanos – profesionali konsultacija ir nemokamas akinių pagaminimas. Vaikai negalėjo patikėti, kad  galės nemokamai įsigyti akinukus iš tokios žinomos firmos. Už tai esame labai dėkingi UAB „Baltoptik“ generaliniam direktoriui  Gintautui Kersnauskui.

Renginį užbaigė nuostabi penkiametės Mėtos Kazarian daina – visų mūsų padėka svečiams. Džiaugiamės ir nuoširdžiai dėkojame UAB „APTO IT“  bei optikos salonui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *