Plokščiuose aktorė Virginija Kochanskytė

Lapkričio 8 dienos pavakarę  mūsų mokykloje daugiafunkciame centre svečiavosi puikiai pažįstama ir ne kartą Plokščiuose viešėjusi aktorė Virginija Kochanskytė. Šį kartą aktorė pakvietė į spektaklį „Gyvenimas kaip graži kelionė“, kuriame susipina romantiškos ir ironiškos, šmaikščios ir lyriškos istorijos. Tokiame amplua aktorė iki šiol dar nėra buvusi, beje, tokio žanro – kuomet prieš auditoriją atsistoji vienas – mūsuose ir nėra daug.

Spektaklis „Gyvenimas kaip graži kelionė“ – teatralizuotas, žaismingas, ilgesingas, šmaikštus, pilnas gyvenimo išminties ir taiklių pastebėjimų. Šis spektaklis gimė drauge su partneriais – Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos. 

Aktorė ne kartą jau įrodė, kad jai itin svarbus betarpiškas atlikėjų ir publikos bendravimas. Šis pasirodymas buvo ne kitoks – dėmesys žiūrinčiajam, bendravimas, atidumas. Pati aktorė teigia: „Iš žiūrovų po šio spektaklio sulaukiu žinučių, kad keičia gyvenimą, skrenda į Paryžių ar kitą savo jaunystės svajonių miestą, kad ryžtasi padaryti tai, apie ką slapta jau seniai svajojo. Mane tai džiugina. Siekiu, kad atėję į susitikimą su manimi, žmonės, visų pirma, apsvaigtų nuo emocijų srauto, o jam pasibaigus – norėtų gyventi gražiau… bent tą vakarą…“

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *