Akcija „Apkabink biblioteką“

« 1 3 »

Šventinis „Apkabinkime biblioteką“ renginys pirmąją pavasario dieną prasidėjo skambiomis darželio vaikučių dainomis. (vad. A. Grigaitienė, auklėtojos V. Venskaitienė, L. Liudžiuvienė ).

Nors už lango dar žiema kvėpuoja, bet širdyse jaučiamas pavasaris. Apkabinti šalia esantį žmogų, draugą pažįstamą žvilgsniu, ištarti gerą žodį šalia esančiam, juk tai nieko nekainuoja, bet širdyje pajuntame džiaugsmo pilnatvę. Tokia turėtų būti kiekvieno iš mūsų kasdienybė, ne tik ši „Bibliotekos apkabinimo“ diena.

Visi drauge pasidžiaugėme Samantos Dzedolikaitės ir Eimanto Kazakausko (mok. R. Gokdere) piešiniais, kuriais pasipuošė 2018 m. Šakių kalendorius. Jiems buvo įteikta po knygelę.

Už piešinius ir eilėraščius, kurie papuoš Lietuvos šimtmečio knygą, ačiū tariame moksleiviams ir klasių auklėtojoms. Jiems  taip pat buvo padovanota po knygelę.

Kiekvienai klasei buvo įteikta po molio šulinėlį, kurį sukūrė Dailės studijos moterys (vad. R. Gokdere). Šiame šulinėlyje turėtų būti kaupiami visų metų gerų darbų akmenėliai.

Dėkojame visiems, palaikantiems šią gražią iniciatyvą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *