Mano bičiulis – baikeris

Gegužės 17 dienos Vaikų dienos centro vaikai laukė su nekantrumu ir didžiuliu jauduliu. Tą dieną vyko „Legolendas 2019“ apdovanojimai, kurio tema buvo „Mano bičiulis – baikeris“.

Visą mėnesį vaikai statė įvairius darbelius iš lego kaladėlių. Žinoma, daugiausia  buvo motociklai. Oi, kaip sunku buvo statyti… Tačiau stengtis reikėjo – juk į apdovanojimus žadėjo atvažiuoti ypatingi svečiai –  Marijampolės baikerių klubo „Siena“ atstovai.

Nors gegužės 17 d. ryte lijo, tačiau artėjant vidudieniui, saulutė vis labiau vijo šalin debesėlius. Pagaliau, vaikų džiaugsmui, į mokyklos kiemą įvažiavo tikrų tikriausi motociklai. Vaikai plojimais sutiko naujuosius savo bičiulius. Jie liko sužavėti baikerių parodytu dėmesiu, šiltu ir nuoširdžiu bendravimu, dovanomis.

Taip pat su dovanomis mus aplankė nuolatiniai mūsų rėmėjai – UAB „ Apto IT“. Jų atstovas Irmantas atvežė didžiausios tekstilinės apdailos bei sporto sirgalių atributikos įmonės Baltijos šalyse UAB „Ivega“ ir Ko siuvinėtas kepuraites su mūsų konkurso logotipu LEGO.

Sveikiname I vietos nugalėtoją  Marių Vaičikauską, II vietos – Rugilę Dzedolikaitę, III vietos – Kristupą Bernotavičių, Žygimantą Dzedoliką, Saulių Pijų Nikolaitį. Neliko be dovanų ir IV vietos nugalėtoja, viena iš  jauniausių dalyvių Agnė Diktoraitė.